Nosturin Saunat ja Kylmäuinti

Nosturin persoonallinen saunamaailma luo elämyksiä kaupunkilaisten arjen keskelle. Vain 1,5 kilometriä Lahden ydinkeskustasta löytyy aivan uudenlainen konsepti, jossa jokaiselle avautuu mahdollisuus rentoutumiseen. Nosturin saunoissa nautit leppoisat löylyt, ihastellen samalla upeita järvimaisemia. Saunojen yhteydestä löytyy uimapaikka, joka mahdollistaa talviuinnin harrastamisen jokaiselle ilman sitoutumista.

MAISEMASAUNA

Nosturin maisemasauna tarjoaa lämpimät löylyt upeilla järvimaisemilla varustettuna. Tämä ainutlaatuinen sauna löytyy yläkerrasta ja sen yhteydessä on myös yhteiset pesutilat. Pukuhuoneet yläkerrassa on naisille ja miehille erikseen. Upeita näköaloja pääsee kesällä 2024 ihailemaan yksityisvarauksella.

Miltä kuulostaisi löylyt ihan vain omalla porukalla? Vuokraamme yläkerran saunaa niin isoihin kuin pieniin tilaisuuksiin. Lue lisää täältä tai laita sähköpostia osoitteeseen: info@ravintolanosturi.fi.

TELTTASAUNA

Nosturin saunavalikoima laajentui loppuvuodesta 2023. Persoonallinen telttasauna tarjoaa saunojille elämyksen, aivan uimapaikan vieressä. Telttasaunaan mahtuu isompikin seurue ja tunnelmaa luo puukiukaan rätinä. Telttasauna lämpeää Nosturin yleisellä saunavuoroilla sunnuntaisin. Pakkasraja -15 astetta.

RANTASAUNA

Rantasauna lämpeää yleisillä vuoroilla läpi vuoden. Isossa saunassamme heität löylyt jopa 20 hengen porukalla ja pääset pulahtamaan nopeasti myös uimaan. Isoista ikkunoista voi ihailla järvimaisemia löylytellessä. Rantasaunan kiuas on sähkölämmitteinen.

(c) Photos @lahdennosturi, @strandphoto.fi & @snabuphoto