Yksityistilaisuudet

Järjestä tilaisuus, joka muistetaan pitkään.

Lahden Nosturi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Sekä saunan, että ravintolan tilat taipuvat monipuolisesti niin isojen kuin pienien seurueiden tarpeisiin. Yhdessä paikallisten toimijoiden, kuten Kitetirri Outdoors, sekä Wind & Waves kanssa järjestämme niin vauhdikkaita virkistyjäisiä, kuin rentouttavia saunailtoja.

Tutustu esimerkkipaketteihin ja ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, tai suoraan sähköpostiin info@ravintolanosturi.fi. Kaikki paketit suunnitellaan ja toteutetaan asiakaskohtaisesti toiveiden mukaan.

Tehdään teille sellainen päivä, jota voi muistella vielä pitkään!

Tunnelmallinen maisemasauna on nähtävyys ympäri vuoden. Hulppeilla Vesijärven maisemilla varustettuun saunaan mahtuu löylyihin 15-20 henkilöä. Maisemasaunan varaukseen sisältyy omat peseytymis- ja pukutilat, sekä tunnelmallinen Heineken Lounge, josta on myös maisemat järvelle. Loungesta löytyy istumapaikat noin 12 hengelle.

Elämyksiä paikallisen, luotettavan ja turvallisen Kitetirrin kanssa. Lähde opastetulle pyöräretkelle Salpausselän upeisiin maastoihin Lahdessa tai rentoudu ohjatulla SUP-lautaretkellä. Voit valita omaan päivääsi ohjatun retken: Sähkömaastopyörillä, Gravelpyörillä, Sähköfatbikeillä tai SUP-laudoilla.

Vauhtia ja hauskanpitoa löydät aivan Nosturin rannasta. Wind & Waves tarjoaa eri kokoisille seurueille SUP-lautoja, vesijettejä ja RIB-veneen vuokrausta. Rannasta on helppo lähteä järvelle kruisailemaan vaikka useammaksi tunniksi.

Voit valita myös päivääsi esimerkiksi rentouttavan saunajoogan tai rennon skumppajoogan. Saat meiltä myös ihanaa luksusta saunahetkeen hemmottelupaketista. Nosturin ravintola tarjoilee ruokaa myös saunatiloihin, eikä meillä tarvitse olla kuivin suin!

Mikäli toiveena on jatkaa iltaa myöhempään, löytyy meiltä vaihtoehtoja. Lahden Armas ja Wintti toimivat erinomaisina jatkopaikkoina, kun tanssijalkaa alkaa vipattamaan.