Nosturin Sauna & Beach

Nosturin Sauna & Beach

Nosturin Saunassa nautit leppoisat löylyt ja nautit samalla upeista järvimaisemista. Maisemasaunamme on Skybarin yhteydessä Ravintola Nosturin kattoterassilla. Löylyt ovat kertakaikkisen hyvät ja vilvoittelemaan pääset omalle yksityiselle Nosturi Beach -alueelle tai voit myös käydä pulahtamassa järveen läheiseltä uimapaikalta. Beach-alueelta löytyy toinen upea sauna. Suunnittelukilpailun voittaja: Huurre (Lahden Ammattikorkeakoulu, muotoilun koulutus).

Kahden tunnin saunavuoron hinta on 15 € (ma – to) ja 20 € (pe – su / arkipyhät).
Hinta sisältää pyyhkeen, pefletin sekä Nosturin Vesipullon. Suihkuhuoneesta löytyy shampoot ja suihkusaippuat. Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet, mutta sauna- ja suihkutila on kaikille yhteinen (unisex). Uima-asu on pakollinen koko sauna-alueella. Meiltä voit myös vuokrata uima-asun tai kylpytakin 6 € hintaan.

Teethän saunavarauksen jo ennakkoon. Saunomaan pääsee toki aina mikäli vain tilaa on. Varauksessa tehdään pukuhuonevaraus, joko miesten tai naisten pukuhuoneeseen. Varaukset voit tehdä alla olevista linkeistä:


Beach-sauna Huurre

Toinen Nosturin saunoista löytyy Beach-alueelta. Eikä mikä tahansa sauna, vaan suunnittelukilpailun voittaja: Huurre (Lahden Ammattikorkeakoulu, muotoilun koulutus). Myös tämä sauna on saunaosaston kävijöiden vapaassa käytössä ellei sitä ole erikseen varattu (merkattu varattu -kyltillä).

Huurre-saunan suunnittelusta ovat vastanneet: Cecilia Cabell, Laura Kinnunen, Kimmo Leuku, Reetta Salo, Tiia Taiminen ja Eero Vuorensola.


Löylyt omassa porukassa – varaa yksityissauna

Jos haluat saunoa oman seurueesi kesken ja viettää iltaa Nosturissa, niin totta kai sekin onnistuu. Isommalle porukalle voit varata koko saunaosaston omaan käyttöön ja pienemmällä porukalla voit varata Beach-alueen Huurre-saunan. Todella upea tapa viettää aikaa kaveriporukan kesken, järjestää polttari-iltaa tai vaikka työporukan virkistyspäivä.

Kysy lisää ja varaa yksityissauna suoraan: simo.soderholm@prescott.fi
tai soita 010 341 471909 (arkisin klo 9-16).