Nosturin koronaohjeet

Arvoisa asiakkaamme

Ravintolamme puhtaus ja hygieenisyys ovat meille luonnollisesti tärkeitä seikkoja, mutta nyt kiinnitämme niihin normaaliakin suurempaa huomiota. Noudatamme tarkkaan viranomaisten ravintolatoiminnalle antamia suosituksia. Tiloissamme on mahdollisuus käsien desinfiointiin. Pintoja puhdistetaan ja ottimia vaihdetaan tihennetysti.

COVID-19 – koronavirusohjeemme

Ethän tule ravintolaan, jos sinulla on koronaoireita.(koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla mm. kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, nuha ja vatsaoireet.)Turvaetäisyydet
Vältä tungosta ja pidä muihin ihmisiin riittävä turvaväli, etenkin paikoissa missä jonojen muodostuminen on mahdollista: sisäänkäynneillä ja wc-tiloissa.

Käsien desinfiointi
Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta, käytä käsidesiä ja pese käsiä. Käsien desinfiointiainepisteitä on sijoitettu mm. sisäänkäynneille ja palvelutiskeille.

Yski ja aivasta hihaan
Jos yskit tai aivastat, niin suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.

Kosketusvapaa maksaminen
Ravintoloissamme suosittelemme maksukortin käyttöä ja lähimaksua, jolloin välttyy koskettamasta maksupäätelaitetta, vältä käteisen käyttöä.

WC-tilat
WC-tiloja siivotaan ja desinfioidaan useasti päivän aikana (wc-istuimet, pesualtaan, hanat). Varmistamme että tiloissa on koko ajan käytössä käsien desinfiointiainetta ja saippuaa.

Siivous ja desinfiointi
Varautumiseemme kuuluu saumaton yhteistyö siivouskumppaniemme kanssa. Hygieniakoulutuksen saaneet siivoojat tarkistavat tilat useasti. Mm. palvelutiskit, pöytäpinnat, porraskaiteet sekä maksupäätelaitteiden näppäimistöt desinfioidaan säännöllisesti.

Ravintola- ja tapahtumatilat
Noudatamme tarkkaan viranomaisten ravintolatoiminnalle antamia suosituksia. Tiloissamme on mahdollisuus käsien desinfiointiin. Pintoja puhdistetaan ja ottimia vaihdetaan tihennetysti.