Tietoa meistä

Teemme premium-pikaruokaa artesaanipohjalta. Pikaruoka on usein yksipuolista eikä niin terveellistä, painottuen hampurilaisiin ja koviin rasvoihin. Tuomme markkinoille uutta tarjontaa huomioiden ajan trendit ja terveellisyyden. Nosturin konseptia ja reseptiikkaa ovat kehittäneet ruokamaailman huipputekijät Suomessa mm. Hans Välimäki sekä Nosturin ravintolapäällikkö Juha Sinkkonen.

Miksi Nosturi
Pikaruoka on usein yksipuolista ja ei niin terveellistä. Painottuen hampurilaisiin ja koviin rasvoihin.
Tuomme markkinaan uutta tarjontaa huomioiden ajan trendit ja terveellisyyden. Haluamme edistää ruuan kulttuurin muuttumista tehden tuotteet paremmista ja laadukkaimmista raaka-aineista. Myös, että nuoret laajentaisivat omaa ruokailu tottumusta. Iso arvo on myös helppous noutaa laadukas annos mukaan kotiin, työpaikalle tai nauttia paikan päällä.

Mitä huomioitu
Ravintola Nosturi toimii Support your local -hengessä eli haluamme tukea niin paljon paikallisuutta ja vastuullisuutta, kuin mahdollista. Kannatamme kierrätystä sekä haluamme olla mukana Vesijärven suojelussa, nuorisotyössä ja -projekteissa. Ravintolassa käytämme puuta ja luonnon materiaaleja ympäristö huomioon ottaen.

Vastuullisuus näkyy kaikessa tekemisessä mm. pakkausmateriaalit ja kotimaiset laadukkaat raaka-aineet mahdollisuuksien mukaan. Ruuan raaka-aineista mm. Fish&Chips tehdään järvikalasta. Isoja arvoja ovat ruuan terveellisyys ja monipuolisuus.

Ravintolakalusteet on hankittu kierrätyksen kautta (mm. Asko ja Isku ). Lisäksi kaikki pinnat käsitelty ennen käyttöä Nanox pinnoitteella, joka on itsedesifioituva pinnoitusratkaisu. Pinnoite poistaa bakteerit ja jopa virukset samalla suojaten asiakkaita ja henkilökuntaa.

Ravintola Nosturia pyörittää kiinteistön nykyisin omistava lahtelaisyritys Prescott Oy. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Timo Soini.